14 Haziran 2016 Salı

Halı Yıkama Aşamaları


Kuzey halı yıkama aşamaları

Halı Yıkama firmaları arasında profesyonel halı yıkama, hizmeti sunan Kuzey halı yıkama fabrikasıücretsiz servis imkanı ile siz değerli istanbul halkına temizlik hizmeti sunmaktadır.
Küçükçekmece de bulunan halı yıkama fabrikamız tam donanımlı teknelojik ekipmanları ve uzman personeli ile haftanın 7 günü sabah 08:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında hizmetinizdedir.
Firmamızda türkiyede 1 numaralı halı yıkama şampuanı olarak bilinen ve bunu aldığı belgeler ile ıspatlamış olan Era 111 halı yıkama şampuanı kullanılmaktadır. era 111 halı şampuanı halılarınıza kesinlikle bir zarar vermez ve sağlığınızı tehlikeye atmaz aksine halılarınızı ilk günkü gibi derinlemesine bir temizlik sağlıyarak halınızın gözle görülen bir temizliğini ve parlaklığını ortaya çıkartır.

1 numaralı aşama Ücretsiz servis hizmetimiz.
Firmamız ile iletişime geçtiğiniz an sizin adınıza online sistemde bir kayıt oluşturulur. oluşturulan bu kayıt bölgenize ayit servis personelinde bulunan el termineline gönderilir. bölgenize ayit servis personeli sizinle irtibata geçerek halılarınız için zaman ve saat konusunda sizi bilgilendirirler bu sayede saatlerce bekleyiş içinde olmassınız. halılarınız kapıınızdan alınırken uzman personelimiz tarafından halılarınızın cinsi ve adeti,m2 si terminele işlenir ve ödeyeceginiz fiyat bilgisini, teslim alınan günü, saati, ve teslim edileceği günü yazan bir makbuz size teslim edilerek halılarınız geldiğinde süpriz bir hesapla karşılaşmamanız garanti altına alınmış olur.
2 numaralı aşama Toz alma işlemi.
Halı yıkama tesisimize kesinlikle halılarınız tozu alınmadan içeri sokulamaz. fabrikamıza ulaşan halılarınız toz alma odamızda tozlarından arındırılarak içinde barındırdığı toz, kum, saç kılları ve diğer maddelerden arındırılır. tozlardan arındırma işlemi 20 dakika gibi zamanda yapılır. bu sayede yıkama esnasında suyla teması esnasında çamurlaşma riskini ortadan kaldırmış oluyoruz ve derinlemesine bir temizlik sağlıyoruz.
3 numaralı aşama halı yıkama işlemi.
Halılarınız yıkama makinemizde yıkanmadan önce halınızın cinsine göre hareket edilerek halınıza uygun deterjan ayarı yapılır. tekrar halınızın cinsine göre fırça ayarıda yapıldıktan sonra bant sistemi ile yapılan yıkama işleminin startı verilir. ön yıkama ile başlayan işlemimiz 10 fırçalı makinemiz ile yıkanarak bütün kirlerinden arındırılır. bütün kirlerinden ve bakterilerinden arındırılan halılarınız halı sıkma bölümüne teslim edilir.
4 numaralı aşama halı sıkma ve durulama işlemi.
Halı yıkama işleminde bakterilerden arındırılan halıalrınız rulo haline santrafüj ( halı sıkma makinası) ile rulo halinde teker teker sıkılarak ikinci durulama işlemi yapılır. %95 oranında sularından arındırılan halılarınız leke analizi bölümüne teslim edilir.
5 numarlı aşama leke analizi işlemi.
Yıkanan ve sularından arındırılan halılarınız uzman personelimiz tarafından leke kontrolü yapılır. leke kontrolü esnasında halınızda çıkmayan bir leke tespit edilirse lekenin çeşitine göre işlem yapılarak tekrar yıkama bölümüne gönderilir. Halınız leke analizinden geçerse halı kurutma odalarımıza gönderilir.
6 numaralı aşama halı kurutma işlemi.
Leke analizinden geçen halılarınız özel olarak tasarlanmış ısı yalıtım sistemine sahip odamızda nem alıcı özelliği olan makinamız sayesinde halı kurutma odalarımızda kurutulur. halı kurutma işlemi ortalama 12 saat sürmektedir.
7 numaralı aşama hav alma işlemi.
Tamamen kurutulan halılarınız hav alma makinamızda halınızınız tüy yatımına göre taranarak tekrar bir leke analizi işlemine tabi tutulur. leke kontrolü esnasında halınızda leke tespit edilirse bilğiniz dahilinde tekrar yıkama bölümünde işlem görür. havı alınan ve taranan halılarınız paketleme bölümüne teslim edilir.
8 numaralı aşama halı paketleme işlemi.
Halıalrınız steril ambalajlar ile paketlenerek bölgenize ayit servis bölümüne teslim edilir.
9 numaralı aşama teslimat işlemi.
Halılarınız tamamen kirlerinden vede bakterilerinden arındırılmış, tamamen kurutulmuş, leke kontrolü yapılmış, havı (tarama işlemi) yapılmış ve hijyenik birşekilde steril ambalaj ile paketlenmiş teslim edilmeyi bekleyen halıalrınız sizinle iletişime geçilerek alınan bilgiye göre hareket edilerek siz değerli müşterilerimize ücretsiz servis imkanı ile teslim edilir.
halı yıkama iletişim için baglantıya tıklayınız.
halı yıkama fiyatları için tıklayınız.
Kuzey halı yıkama fabrikası olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder